• 26 آبان 1398
  • +98 (021) 88743000

ویزای شینگن

منطقه شینگن به ۲۶ کشور اروپایی گفته می‌شود که قانون کنترل گذرنامه در بدو ورود را برای شهروندان این منطقه حذف کرده‌اند؛ بنابراین با دریافت ویزای هرکدام از کشورهای این منطقه٬ می‌توان به دیگر کشورها نیز بدون نیاز به ویزای تازه٬ سفر کرد. تمام کشورهای عضو شینگن قوانینی را برای کنترل گذرنامه در هنگام ورود برای شهروندان این منطقه حذف کرده‌اند. در واقع، اگر فردی شهروند یکی از این کشورها باشد، بدون ویزا و به راحتی می‌تواند به این کشورها سفر کرده و نیازی به دریافت ویزا و مجوز برای ورود به آن کشورها ندارد. برای سایر افرادی که شهروند کشورهای عضو شینگن نیستند، چنانچه بتوانند ویزای شینگن را دریافت کنند، در مدت زمان مقرر می‌توانند به تمام آن کشورها به راحتی سفر کنند. 

کشورهای عضو حوزه‌‏ شینگن 

بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبرگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن‏ اشتاین عضو پیمان شینگن هستند. گفتنی است تعدادی از کشورهای اروپایی مانند انگلستان و ایرلند در این پیمان عضویت ندارند و تعدادی از کشورهای عضو مانند نروژ، ایسلند، سوئیس و لیختن‌اشتاین با وجود عضویت در پیمان شینگن، عضو اتحادیه اروپا نیستند. تعدادی دیگر از کشورها مانند رومانی، بلغارستان، کرواسی و قبرس نیز درصدد پیوستن به پیمان شینگن هستند.

شما می توانید با ویزای شینگن چهار کشور موناکو، آندورا، واتیکان و سن مارینو که عضو شینگن نیستند را نیز ببینید.

در صورت داشتن ویزای شینگن دو بار ورود یا مولتیپل (چند بار ورود)، می توانید به کشورهای دیگه اروپایی مثل صربستان، رومانی، آلبانی، بوسنی و هرزگوین، بلغارستان، کرواسی، قبرس، کوزوو، مقدونیه و مونته نگرو هم سفر کنید.

مراحل اخذ ویزای شینگن چیست؟

1.      انتخاب درست نوع ویزا

اولین مرحله این است که نوع ویزای خود را انتخاب کنید. در صورتیکه برای گردش به مقصد می روید هم باید برای اخذ ویزای شینگن توریستی اقدام نمایید.

2.      گرفتن وقت سفارت

با توجه به نوع ویزایی که برای اخذ آن می خواهید اقدام نمایید، باید وقت سفارت بگیرید.

3.      تهیه و ترجمه مدارک

در این مرحله باید با توجه به چک لیست سفارت مدارک خود را تهیه کنید. این مدارک باید کامل و بدون نقص باشند.

4.      مراجعه حضوری به سفارت

با همراه داشتن مدارک و هزینه بررسی پرونده، به سفارت مراجعه کنید. سفارت مدارک را از شما دریافت می کند و پس از آن می توانید به راحتی منتظر پاسخ سفارت بمانید. سفارت پس از بررسی درخواست شما به شما پاسخ خواهد داد. برخی از سفارت ها با توجه به قوانین ممکن است از شما مصاحبه نمایند.

5.      دریافت پاسخ سفارت

پس از گذشت دو تا چهار هفته سفارت پاسخی را به شما ابلاغ می کند. این پاسخ ممکن است مثبت و یا منفی باشد. در صورتی که پاسخ سفارت به درخواست شما مثبت باشد، می توانید ویزای خود را اخذ کنید در غیر این صورت؛ سه تا شش ماه بعد با برطرف کردن علت ریجکتی دوباره برای اخذ ویزا اقدام نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اخذ ویزای توریستی منطقه شینگن از طریق راه های ارتباطی با مشاورین کانتیننتال در ارتباط باشید و یا فرم ارزیابی رایگان ما را در وبسایت پر نمایید تا در صورت واجد شرایط بودن با شما تماس گرفته شود.

 

 

مهاجرتی موفق و مطمئن را با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید